Panelsamtal för en trygg jämställd arbetsplats

#metoo har varit ett uppvaknande för hela svenska folket. Hur ska vi gå vidare? Vilka åtgärder ska vi vidta? Många av de berättelser som kommit fram under #metoo vittnar om sexuella trakasserier och könsdiskriminering på arbetsplatser. 

Den 18e april kl 19 arrangerar Me Too Sweden ett panelsamtal på Epicenter i Stockholm. Vi kommer att diskutera sexuella trakasserier och jämställdhetsarbete på arbetsplatser. Vad är en sexuell trakasseri? Vilka skyldigheter har arbetsgivare? Hur kan politiska beslut främja jämställdhetsarbetet på arbetsplatser? Hur kan HR jobba för att främja jämställdhetsarbetet? Vad kan en göra om en blir utsatt? Vilka rättigheter har jag som arbetstagare? 

Vi vill hitta lösningar för att skapa trygga och jämställda arbetsplatser. Vi tror att vi kan komma fram till bra lösningar och idéer genom samtal och diskussion. Kom för att lyssna och ställa frågor till experter. 

I PANELEN: 
Anna König Jerlmyr, oppositionsborgarråd (M)
Sultan Kayhan, riksdagsledamot (S)
HR-specialister, representanter från facket och arbetsgivare. 

Det är fritt inträde men biljett krävs. Anmälan görs på: https://billetto.se/e/panelsamtal-for-en-trygg-jamstalld-arbetsplats-biljetter-276046, begränsat antal platser.

The event will be held in swedish, an english summary of key points will be made available after the event.